Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Widzisz jasta czasem potrafisz powiedziec cos madrego zamiast obrazac narod i rase:

na linii pracuje trzech pracowników
przekładają cegły z lewa w prawo
i na koniec okresu rozliczeniowego każdy z nich ma dostać taką samą wypłatę
a nie, że jakiś bękart się przybłąkał z ch w gdzie, to mu dodatek za rozłąkowe
a drugi narobił sześcioro bachorów bo mądre i ładne jak tata to mu dołożyć
a temu co płaci wszystko na miejscu i planuje życie to dać najmniej

Jakbys sie tego trzymal to nikt by oczami wyobrazni cie niewidzial na rynku na choince ozdobionej volksdeutschami zamiast bombek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Rawiak napisał:Gabryielu a nie znasz przysłowia:
Wpadłeś pomiędzy barany to musisz beczeć jak i one.
Może i jestem głupi ale nie widzę nikogo tu nikogo mądrzejszego ode mnie.
"Wiem że nic nie wiem ale wiem więcej od tych co nic nie wiedzą,,

JESZCZE NIE WPADŁEŚ , a już wypadasz ... jako ta CZARNA OWCA ... !
---
Przestań ... brnąć Dalej ... w tym wszystkim powyżej , ponieważ i tak już nikt nie weźmie ciebie , jak na razie na poważnie ... !

---
Tylko zacznij z Nowej beczki ... !
---
---
Masz w awatarze nazwę ALTA ... to odpowiedz na zadane pytania i tyle ...
Albo zamilcz ,
to też dobry pomysł ...
Wencej nie bydym siem mamolał ... !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
sebaseba napisał:
jasta102 napisał:
sebaseba napisał:

znajdziesz mnie w kleppe,gdyby Ci przyszlo na mysl pospacerowac!

tam w tej knajpie na przeciwko dworca kolejowego?
Kleppe,nie Klepp stasjon ignorancje. duzy dom,garaz,ogrod.spokojnych ulozonych lokatorow mam.splacam kredyt z ich pieniedzy.Jest dobrze.Jest co robic.nie nudze sie.zycie uplywa w sposob dla mnie nalezyty.Nawet pasje mam(wiesz co to?),ktore realizuje.Chcialbym moc sie tym szczesciem z Toba podzielic.Ale chciwy bardzo jestem imbecylku...
moglbym sie z Toba zalozyc o palete norskich Twoich ulubionych pølse,ktore tak kochasz,ze obywatelem swiata stales sie z chwila kiedy uzyskales dostep do internetu...naczytales sie gowna,naogladales papki i w ten lysy glupi leb trafilo kilka rzeczy... OT caly Jasiek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
jasta102 napisał:

niedorobie
może spróbuj prościej
jak by to zrobił J K Mikke

ale co tam sześcioro ....planuję 11 i żyć z zasiłku i status pendler i mam wyjebane na ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
sebaseba napisał:
moglbym sie z Toba zalozyc o palete norskich Twoich ulubionych pølse,ktore tak kochasz,ze obywatelem swiata stales sie z chwila kiedy uzyskales dostep do internetu...naczytales sie gowna,naogladales papki i w ten lysy glupi leb trafilo kilka rzeczy... OT caly Jasiek.
chyba tak
tylko, ze stały internet miałem od 1993 roku
szybki internet od 2000
a myślę, że mogę być nawet pierwszym Polakiem na świecie, co miał w swoim komputerze wypalarkę DVD
nie sądzę, by się to mogło udać komuś przede mną
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
jasta102 napisał:
Imperator1988 napisał:
@jasta102: Udalo ci sie w skuteczny sposob sprawic aby wielu trzymalo sie przy socjalistycznym pomysle nawet nie rozmyslajac nad tym od strony spoleczno politycznej.... Bo wystarczy ze zareklamujesz twoim nickiem jakis dobry pomysl a odrazu bedzie od groma ludzi na nie i potem jak im tu wytlumaczyc ze nawet ty cos czasem madrego napiszesz w duchu kapitalizmu....

Tylko pamietajcie socjalisci mieli juz takie pomysly aby socjalista udawal kapitalste by sprowadzic ludzi na droge socjalizmu. Kiedys nawet Stalin tak swojego przeciwnika Kriova skasowal za pomoca tego oto "kozla ofiarnego": pl.wikipedia.org/wiki/Leonid_Niko%C5%82ajew

Lecz tak czy inaczej kazdy myslacy czlowiek ktory mysli o kapitalistycznym spoleczenstwie jako calosci a nie o wlasnej sytuacji czy tez sytuacji sasiada to rozumie iz ta ulga podatkowa jest czyms absolutnie pozbawionym sensu. Jaki moze byc sens aby ktos otrzymywal pieniadze (w wiekszosci sa to Szwedzi) dlatego ze pracuje nie we wlasnym kraju? Przeciez skoro pracuje w Norwegii to niech placi podatek od pracy tutaj wykonanej taki sam jak kazdy inny czlowiek. To czy ktos ma dom w Polsce, jak duzy ma dom w Norwegii i czy ma rodzine to jego WLASNA PRYWATNA SPRAWA I ODPOWIEDZIALNOSC OSOBISTA.

To tak jakby jeden jadl PACZKI a drugi FAWORKI i ten co zre paczki otrzymal ulge podatkowa bo wiekszosc ludzi lubi paczki, a ten co zre faworki nic niedostal. Jakby to "jasiu_smietana" na onecie powiedzial: "bes sesu".

niedorobie
może spróbuj prościej
jak by to zrobił J K Mikke

Ty Sam jestes bachorem,nie wiem dlaczego jeszcze tego nie zrozumiales.
A co do planowania zycia,to Ciebie juz nie dotyczy.
Ty juz plany powinienes miec inne.(godny pochowek,wybor nagrobka itd.)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
sebaseba napisał:
chyba tak
tylko, ze stały internet miałem od 1993 roku
szybki internet od 2000
a myślę, że mogę być nawet pierwszym Polakiem na świecie, co miał w swoim komputerze wypalarkę DVD
nie sądzę, by się to mogło udać komuś przede mną
To super Jasiu.mogles juz wczesniej zaczac swoja krucjate w wirtualnym swiecie.Twoje CV-to zapewne tylko historia przegladarek,ktore zapewne do dzisiejszego dnia wyprobowales wszystkie imbecylku,hipokryto.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Problem polega na tym ze w tym temacie jasta ma 100 % racji z tym co mowi przeciw tej socjalistycznej uldze czy tez socjalistycznej masowej produkcji bezrobotnych.... W Chinach to sie za to placi dodatkowy podatek (tez nieslusznie poprostu w kapitalizmie jakby ktos zaduzo wyprodukowal to jakby troche padlo z glodu by moze zaczal myslec albo i nie jesli zatwardzialy proletariusz) a tutaj chca bonusow rodzinnych zeby glownie islamistow stymulowac do produkcji nowych islamistow i przyszlych bezrobotnych zasilkowiczow.....

Ale coz niestety i w Polsce sa socjalisci ktorzy zamiast logiki kieruja sie emocjami..... ale napewno wiecej jest ludzi myslacych gleboko w to wierze..... i oby to niebyla taka wiara jak jasty w to ze spotyka studentki ktore to pierwszy raz z nim i ze AIDSa nie bedzie

Bo zatrwazajaca jest czasem ilosc socjalistow ktorzy serio mysla ze jak "Kali robic dzieci i forsa na dzieci to dobrze, jak muzol robic dzieci i forsa na dzieci to zle, a ten co pracuje na to wszystko to "zly kapitalista" i wyzyskiwacz"..... Ale skoro w Rosji Putinowi sie udalo odmienic kraj to i w Polsce w koncu Korwin bedzie mial mozliwosc lub ktos inny z KNP.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
sebaseba napisał:

imbecylku,hipokryto.

jedynym wyzwiskiem, które mnie uraża jest
Polaku
jak do tej pory zwyzywano mnie od Polaków dwa razy w życiu
a dzisiaj też miałem przykry dzień od rana
bo mnie za Polaka brali i to tak szybko bez jakiegokolwiek namysłu
jestem bardzo zły z tego powodu i kładę się spać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@jasta102: To "hipokryto Polskiego pochodzenia" nieodpowiada? Bo wszystko sie zgadza z rzeczywistoscia zarowno Polskie pochodzenie (wedle twojego wlasnego zaprzeczenia jakobys byl giermancem pochodzenia goralenvolk) jak i hipokryzja wielokrotnie udowodniona....

Aha i ciebie brali nie za Polaka tylko za proletariusza, a ze niestety mnogo proletariuszy z Polski rozjechalo sie po swiecie i proletariackie nawyki szerza to czasem ktos moze zle o Polsce pomyslec niestety.... Ale kto mysli to potrafi zrozumiec ze proletariat jest w kazdym kraju....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok